2017. október 6., péntek

Ajándék leveszöldség


Szeretettel köszöntöm jelenlegi és leendő rendszeres olvasóimat. Arra gondoltam, hogy egy nagy üveg ételízesítő leveszöldséget sorsolnék ki azok közül, akik megjegyzésben igényt tartanak rá. Jövő péntekig lehet jelentkezni. Recept itt található.

23 megjegyzés:

  1. Kedves vagy Ani de tudod milyen drága a postaköltség? Sorsoláson azért részt szeretnék venni:-))

    VálaszTörlés
  2. Én is jelentkezem. Ez egy igen nagylelkű ajándék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem találok üzenetküldési lehetőséget a blogjaidon, ezért itt írok. Az ajánlat rendszeres olvasóknak szól. Regisztrálj, légy szíves!

      Törlés
    2. Hűűű, valami gond lehet. Már hónapokkal ezelőtt regisztráltam és rendszeresen kapom is az értesítőket a bejegyzéseidről. Sőt, most akartam ismét regisztrálni, de csak leiratkozni tudok... Az üzenetküldés is érdekes, mert szoktam kapni üzeneteket... Próbálkozom és megkérdezek nálam rutinosabb bloggereket, hogy mi lehet a baj. Elnézést kérek.

      Törlés
    3. Milyen néven regisztráltál?

      Törlés
    4. Elvileg horimarika vagy Horváth Mária. Próbáltam ki-be-jelentkezni, és "rendszeresen olvaslak" :) Végülis ez a lényeg, hogy tényleg mindig olvaslak és szeretek ide jönni!

      Törlés
    5. Talán nem nyilvánosan olvasol. Tedd nyilvánossá!

      Törlés
    6. Eddig 108 rendszeres olvasó volt, most 107. Úgy látszik, éppen kijelentkeztél. Jelentkezz vissza nyugodtan, hátha akkor meglátlak.

      Törlés
    7. Mária Horváth! Megvagy!

      Törlés
  3. Hű de kedves vagy és én is rögtön a postaköltségre gondoltam,mint Éva. mert az bizony sok.
    Visszautasítani viszont nem tudom .:)

    VálaszTörlés
  4. Naná, hogy szívesen kóstolnám! :-)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy jelentkeztetek. Drága a postaköltség? Majd küldöm léghajóval.:)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ani, először is, én is azt tudom mondani, hogy nagyon szép gesztus tőled, hogy felajánlasz egy nagy üveggel belőle! Másodszorra, nekem is az jutott eszembe, hogy drága a posta... :-) Tényleg nagyon-nagyon kedves vagy!
    A sorsolásba légy szíves engem ne vegyél be, nem mintha nem kóstolnám meg szívesen az ételízesítődet, de hát Apukám sokat készített ilyet, úgyhogy bőven el vagyunk látva vele. És nem szeretném elvenni a lehetőséget másoktól, akiknek egyáltalán nincs ilyen, vagy még nem is használtak ilyet.
    Jó sorsolást, és már előre gratulálok annak, aki megnyeri, mert biztos nagyon meg lesz majd elégedve a finom ízével :-)

    VálaszTörlés
  7. Én is szívesen jelentkeznék, mert én csak fagyasztani szoktam, de az nem olyan jó. Ha ízlik, lehet, hogy ezt is kipróbálom, bár nincs kamrám, csak szekrényem.

    VálaszTörlés
  8. Most regisztráltam én is, ha beleférek a keretbe, jelentkeznék. Tényleg rendszeresen olvaslak örülök a receptjeidnek.De lesz ennyi üveged a végére?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rosszul írtam, mert sorsolás lesz...egy pedig biztos van!!!

      Törlés
    2. Igen, egy biztos lesz. Örülök, hogy te is itt vagy.

      Törlés
    3. Most néztem meg, és téged se talállak az olvasóim között. Még a blogodat se.

      Törlés
    4. Gondolom jelentkezni úgy kell, hogy megnyomom a "következő" feliratot és baloldalon fenn felugrik egy ablak stb...Rosszul tudom?

      Törlés
    5. Szerintem úgy, hogy a Rendszeres olvasásra kattintasz, és válaszolsz a kérdésre, hogy akarsz-e nyilvánosan olvasni. Ha sikerült, kérlek, írd meg, hogy milyen néven keresselek a rendszeres olvasók között.

      Törlés
    6. Pontosan így csináltam és farkasm44@gmail.com... ., ez már egyenesen az email-em...de nem baj.Köszi, a választ.

      Törlés